Colourful Dreams
Colourful Consultancy Colourful Talents Colourful College Colourful Communications
Algemeen Nieuws Contact
 
 

Werving en selectie  

Wij zijn een kleurrijk wervings- en selectiebureau dat succesvol talentvolle mensen en bedrijven bij elkaar brengt. Dat doen wij voor functies op mbo-, hbo- en academisch niveau. Voor mensen en bedrijven die zonder uitzondering gedreven en professioneel werken aan de toekomst, op een persoonlijke en betrokken wijze. Onze producten-portfolio omvat daarvoor cultuurvrije testen en assessments, coaching en loopbaanbegeleiding. Tevens verzorgen wij detachering, uitzending, project- en interim-management, en outplacement-trajecten.

Wij maken onderdeel uit van Colourful Dreams, waarbinnen ook opereren Colourful Consultancy (voor het ontwikkelen en implementeren van diversiteitsbeleid), Colourful College (voor het trainen en opleiden voor de omgang met multiculturaliteit) en Colourful Communications (voor het aangrijpen op de beeldvorming van en tussen mensen).

Voor nader contact kunt u bellen met 0575 493258, fax 084 7113636, e-mail info@colourfultalents.nl of voor spoedeisende zaken 06 12824587.

 
 
 
  Bedrijfsprofiel  
  Multiculturele assessments  
  Contact voor werkgevers en werknemers  
  Vacatures