Colourful Dreams
Colourful Consultancy Colourful Talents Colourful College Colourful Communications
Algemeen Nieuws Contact
 
 

Bedrijfsprofiel 

Colourful Talents is een wervings- en selectiebureau dat succesvol gekwalificeerde mensen en bedrijven bij elkaar brengt. Daarbij richten we ons voornamelijk, maar niet uitsluitend, op kleurrijke Nederlanders.  

Omvangrijke up-to-date database met talenten: dromen, denken, doen...
Onze kandidaten hebben allen een opleiding op minimaal mbo- tot academisch niveau. Zij zijn zorgvuldig geselecteerd op hun ambitieuze dromen, vakmatig denkvermogen en resultaat- en mensgerichte daadkracht. Wij kennen ze met al hun sterktes en zwaktes, en zoeken voor hen de baan en organisatie die bij hen past.

Duurzame relaties met aansprekende bedrijven
Onze profit- en non-profit opdrachtgevers zijn zeer divers qua bedrijfsactiviteiten en bedrijfscultuur. Zij behoren zonder uitzondering tot een omvangrijke groep aansprekende middelgrote tot grote bedrijven die toonaangevend zijn in hun segment van de markt. Ze zijn te vinden bij onder meer provinciale en gemeentelijke overheden, energie- en waterbedrijven, zakelijke dienstverleners, verkooporganisaties, uitzendbureaus, winkelketens, ziekenhuizen en politiekorpsen. De meeste van onze klanten zijn gevestigd in de randstad. Wij onderhouden duurzame relaties met hen en verbinden ons aan het leveren van de gewenste prestaties.

Genieten van resultaten
Ons team bestaat uit gedreven professionals, met passie voor mensen en voor succes. Wij nemen alleen die opdrachten aan waarin wij plezier en vertrouwen hebben. Alleen dan komen wij tot de allerbeste resultaten.

Werving en selectie, in een compleet pakket voor diversiteit
De basis voor Colourful Talents is kleurrijke werving en selectie. Die verloopt optimaal bij integratie in ons complete pakket hrm- en communicatie-instrumenten: de ontwikkeling van diversiteitsbeleid, cultuurvrije assessments, de advisering voor het behoud en de doorstroom van medewerkers, ondersteuning bij cultuurveranderingsprocessen, trainingen voor de omgang met diverse culturaliteiten, en aanpakken voor onder meer arbeidsmarkt-communicatie, interne communicatie en managementcommunicatie. Tevens verzorgen wij voor diverse organisaties detachering, uitzenden, project- en interim-management en outplacement. Bij dit alles werken we nauw samen met de andere bedrijven binnen onze moederonderneming Colourful Dreams, namelijk Colourful Consultancy, Colourful Communications en Colourful College.

In gesprek
Het team van Colourful Talents is net zo divers als de bedrijven en klanten waarvoor we actief bezig zijn. Enthousiaste consultants werken aan de vervulling van de ambities van potentiële werkgevers en kandidaten. Een mooiere uitdaging is er niet!

 

 
 
 
  Bedrijfsprofiel  
  Multiculturele assessments  
  Contact voor werkgevers en werknemers  
  Vacatures